Retail alimentar

Păstrează prospeţimea!

Produsele alimentare sunt la fel de importante ca şi clienţii. Afacerea ta nu ar mai exista fără una din aceste două categorii. Soluţiile noastre de refrigerare eficiente energetic şi tehnologiile precise de climatizare au fost concepute pentru a-ţi păstra atât alimentele, cât şi clienţii, într-un mediu la fel de confortabil.

Retail non-alimentar

Controlează confortul şi costurile

Clienţii care se simt confortabil petrec mai mult timp în magazin şi cumpără mai mult. Înţelegem faptul că un climat perfect şi menţinerea costurilor de energie sub control sunt esenţiale pentru succesul afacerii tale. Cu Daikin Cloud şi controlerele inteligente, poţi monitoriza cu uşurinţă confortul şi reduce consumul de energie la un nivel minim.

Confort
Economii de energie
Fiabilitate

O soluţie completă pentru controlul climatului din magazine

De la soluţii de încălzire şi răcire la refrigerare cu eficienţă energetică, deţinem soluţiile de climatizare pentru boutique-ul, lanţul de retail sau magazinul alimentar pe care îl deții. Află mai multe informaţii despre opţiunile disponibile pentru magazine.

6. Camera de depozitare în care este instalată unitatea

  • Unitatea ocupă o suprafaţă redusă, economiseşte spaţiu şi asigură o instalare uşoară.
  • Economiseşte energie şi beneficiază de energie din surse regenerabile datorită tehnologiei unice de recuperare a căldurii.

7. Tejghea

  • Sistemele de control uşor de utilizat şi programele inteligente facilitează monitorizarea climatului din întregul magazin.

1. Intrare/Uşi

  • Diminuează la un nivel minim pierderile de aer cald sau rece de la intrare cu ajutorul perdelelor de aer Biddle şi bucuraţi-vă bucură-te de economii de până la 72% prin conectarea acestora la pompe de căldură, în locul unei şi nu la o surseă de energie electrică.

2. Tavan

  • Bucură-te de aer proaspăt cu ajutorul sistemelor de ventilare eficiente, care recuperează energia din aerul evacuat.
  • Caseta cu autocurăţare, unică pe piaţă, colectează praful din schimbătorul de căldură al unităţii interioare pentru a creşte eficienţa în timpul funcţionării cu până la 50% şi a reduce semnificativ costurile decu întreţinerea.

3. Rafturi

  • Unităţile necarcasate de plafon fals se integrează perfect în orice interior, şi elibererând peretele pentru etajere şi zone de expunere.

4. În spatele tejghelei

  • Daikin Cloud îţi permite să gestionezi mai multe locaţii de oriunde te-ai afla

5. Frigidere

  • Un sistem de rezervă fiabil menţine congelatoarele şi vitrinele frigorifice mereu în funcţiune, iar alimentele își păstrează prospeţimea.
 
 

Latest News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod .

Our blog

ADd a callout header here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.