DESCOPERIŢI O NOUĂ LUME A DESIGNULUI INTERIOR…

Pentru eleganţă şi eficienţă în domeniul climatizării, designul joacă rolul principal. Tehnologia inteligentă încorporată în exteriorul elegant şi curbiliniu reprezintă emblema ultimei generaţii de sisteme de aer condiţionat pentru căminul dumneavoastră. Eleganţa şi confortul de excepţie sunt garantate. Aşadar, pregătiţi-vă să vă îndrăgostiţi…

Eforturile depuse de-a lungul mai multor ani în scopul inovării produsului şi căutarea de soluţii complexe pentru interioarele moderne au condus la conceperea primului sistem de aer condiţionat european, pentru a îndeplini cerinţele unice ale esteticii arhitecturii europene. Îmbinând designul elegant cu tehnologia de ultimă oră, noua serie Daikin Emura armonizează perfect aspectul exterior cu funcţionalitatea, pentru a crea o emblemă a climatizării contemporane.

Primul model Daikin Emura a fost lansat în anul 2010, redefinind noţiunea de climatizare în domeniul designului de interior european. Ultima generaţie, care va fi lansată în primăvara anului 2014, vine cu un aspect şi o performanţă îmbunătăţite din punct de vedere aerodinamic, caracteristici care sunt mai atractive ca niciodată pentru designerii de interior, arhitecţii şi proprietarii de locuinţe din zilele noastre.

Exteriorul elegant şi curbiliniu al modelului Daikin Emura, materialele de calitate şi finisajul de excepţie se armonizează perfect cu interioarele moderne. Funcţionarea sa silenţioasă, de până la 19 dB(A), vă permite să vă bucuraţi de şi mai multă linişte, iar performanţele energetice de până la A+++, eficienţa şi luxul se îmbină armonios.

Disponibil în nuanţe de argintiu şi antracit sau de alb pur mat, Daikin Emura este conceput pentru a crea o prezenţă incredibil de discretă pe orice perete, o caracteristică a designului modern. Exteriorul minimalist ascunde un sistem extrem de inteligent, având caracteristici inovatoare care reduc consumul de energie în mod impresionant, comparativ cu sistemele clasice de aer condiţionat.

Inteligenţa încorporată determină un consum scăzut de energie al Daikin Emura. Senzorul „Intelligent Eye” (ochi inteligent) bizonal monitorizează gradul de ocupare a camerei, iar dacă aceasta nu este ocupată timp de 20 de minute, valoarea de referinţă se modifică pentru a economisi energie. În momentul în care cineva pătrunde în cameră, unitatea revine automat la setările anterioare. De asemenea, „ochiul inteligent” bizonal direcţionează jetul de aer la distanţă de persoanele aflate în cameră, pentru a evita curenţii reci.

Pentru a asigura o temperatură constantă în întreaga încăpere, sistemul Daikin Emura cu jet de aer 3D combină fante de auto-baleiere pe verticală şi pe orizontală, distribuind uniform fluxul de aer în întreaga încăpere, chiar şi în colţurile spaţiilor ample. La răcire, fanta îşi modifică unghiul pe orizontală, pentru a preveni suflarea directă a fluxului de aer rece direct spre corp. La încălzire, fanta îşi modifică unghiul în jos pe verticală pentru a direcţiona fluxul de aer cald spre pardoseală.

De asemenea, Daikin Emura previne încălzirea sau răcirea excesivă în timpul nopţii, setând automat o temperatură cu 0,5 °C mai ridicată în modul răcire şi cu 2°C mai scăzută în modul încălzire. Unitatea setată de la distanţă este uşor de utilizat şi permite control nelimitat al temperaturii camerei, indiferent unde vă aflaţi. Aşadar, puteţi sta liniştit, verificând afişajul de mari dimensiuni, cu butoane uşor de utilizat şi lăsând totul în grija inteligenţei încorporate a sistemului Daikin Emura.

Daikin Emura poate fi controlat de la distanţă cu ajutorul unei aplicaţii disponibile atât pe platforma Apple, cât şi pe Android. Acest dispozitiv Wi-Fi suplimentar de tip „plug and play” are o interfaţă intuitivă, permiţând un control mai facil al unităţii atât în interiorul locuinţei, cât şi de la distanţă.

Pentru un mediu de locuit şi mai sănătos, filtrul foto-catalitic de purificare a aerului al sistemului Daikin Emura captează particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impurităţile organice, precum bacteriile şi virusurile şi descompune mirosurile neplăcute.

Noua generaţie Daikin Emura dovedeşte încă o dată faptul că designul inteligent este nu numai atrăgător din punct de vedere estetic, ci poate totodată livra şi o eficienţă energetică superioară în ceea ce priveşte climatizarea – ambele calităţi îmbunătăţesc mediul interior şi oferă, de asemenea, soluţia ideală pentru arhitecţi, designeri de interior şi proprietari de locuinţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *